8 Şubat 2016 Pazartesi

Online alışveriş / Balun boya

benim yeni bulduğum ama sektörde 2000 den beri var olan bir markayı paylaşmak istedim.

kursa gitsemde ahşap boyama ile ilgili teknikleri youtube dan seyretmeyi çok seviyorum.  bu videolardan kursda öğrenemediğim teknikleride öğrenme fırsatı buluyorum , öyleki başlangıç seviyesini öğrenip kendinizi bu videolarla geliştirebilirsiniz. 


bilsemde dekupaj nasıl yapılırki daha güzel olsun çatlatma nasıl daha güzel olur derken Balun boya yı buldum. Zübeyde hoca o kadar güzel anlatıp o kadar pratik yapıyorki gözünüzde büyüttüğünüz teknikleri bende yaparım havasına sokuyor sizi.


Adana da bir firma online satışıda var . ahhh o mürler dediğiniz ama o mühürleri bir türlü bulamadığınız  bulsanızda çok pahalı olan mühürleri balun boyadan temin edebiliyorsunuz .

bu markayı denemeliyim dediğim sebep beyaz kapatmanın zorluğuydu lake denilen bir boyasıki şimdilik hiçbir markada olmayan lake boya deneyip sizinle paylaşıcam ;) 

yabancı videolarda gördüğüm ama burda hiçbir hobi satış mağazasında görmediğim süngerler bir alışveriş şart dedirtti.

birde zübeyde hocanın  takoz zımpara dediği zımparayı daha rahat yapmamızı sağlayacak o zımpara bitsede alttaki takozu kullanacağınız bir ürünü var onuda denemeliyim dediğim diğer bir ürünü oldu.

derken derken mini bir alışveriş yapıldı sepete bayıldığım tekniklerden rölyef çalışması için rölyef pasta , 
peçete de dekupajda yapıştıran süper dekupaj tutkalı, vernikleme çok kolay dedikleri cam vernik vede boyutlu bocuk boyalarla alışverişi tamamladık. hızlı bir kargolama üstelik sapasağlam bir şekilde Adanadan istanbula 6 lira kargo ile teslim aldım:)

resimdeki kelebek objeleride Zübeyde hoacnın videosundaki kelebek objelere bayıldığım için girmişler sepete:)))  dekupaj kağıtlarından sepete eklemediğim ve plastik spatulayı eklemediğim için pişmanım:(








http://youtu.be/9544wvJIhoo ben bir videonun linkini paylaşayım benden size tavsiye tüm videoları izleyin bakın nasılda pratik dekupaj kolajlar yapıyor Zübeyde hoca ;)

1 aydır temizlik , boya, dikiş v sonrasında hastalık derken geç bir paylaşım oldu ürünleri denedikçe yeni yazılarım gelecek.

renkli günler diliyorum



1 yorum:

  1. Merhabalar balun boyalardan memnun kaldınızmı çok merak ettim
    Özelliklede cam vernik dedikleri gibi koruyucumuvevaplarsanız çok sevinirim instgrm adresim ahsapboyamaahsap

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)