31 Ocak 2011 Pazartesi

chanel isteyenleri şöyle alalım:)

http://buketpoyraz.blogspot.com/2011/01/chanel-makyaj-seti-giveaway.html

güzel bir hediye kazanmak isteyen:)

24 Ocak 2011 Pazartesi

iki dakikanızı ayarıp bi imza atarmısınız:( çok önemli

bu dünya hepimizin ama bazıları sadece insanlar için olduğunu etrafda insandan başka bir canlı olmaması gerektiğini düşünüyor olmalıki hayvanlara yapılanlar bini aştı:( en son Hasdal Rehabilitasyon Merkezindeki sağlıksız koşullar birçok hayvan severi yürüyüşe çıkardı bizler bunlara vakit ayıramıyorsak içinizde minicikde olsa hayvan sevgisi varsa aşağıdaki linkde 2 dk. ayırıp imza atarmısınız:(

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=548&DURUM=2


bugün onlara yapan yarın bizlere yapar içindeki manyakça zevkleri zavallı bu canlar üzerinde kullanan aciz insan müsvetteleri var onlarla aynı havayı soluduğumu düşünmek bile beni korkutuyor:(

benim etrafımda hayvanlara yardımcı olanda olmayanda var iki grubuda dinliyorum. yardımcı olmayanlar mama v.s. bırakanlara karşı tepkililer besleyip besleyip duruyorlar onlarda bir sürü oluyor :( ok. çözüm nedir beslememek ölümemi terketmek anlatamıyorsunuz bırak yardımcı olmayı yardımcı olanlarada garip gözle bakan insanlar var ben onlarla ağız dalaşına bile girmiyorum.

bakın herşeyin fazlası zarar dimi ? oooo insanlar ölüyor diyorlar eee kaç insana yardımcı oldun ???? "0" :((((

belediyeler tam anlamıyla işlerini yerine getirse yani kısırlaştırıp bıraksa belirli noktalara yiyecek içecek koysa böyle bir imkan tanısa , ya bırakın beslemeyi besleyenler için sağlıklı noktalar yaratsa :( al barınağa koy o barınakda ölüme terket işmi bu , layıkıyla işleyen kaç barınak var ??? ölüm kampına çevriliyor barınaklarda .
tamam devlet birşey yapmasın en azından petshoplarda canlı satışını yasaklasın ya bu çokmu zor yasakla kardeşim AVM lerin otopark katlarında havasız , güneşsiz 1m2 bile olmayan minnacık camlı vitrinlerde o yavruları orada aç susuz tutmak ne iştir. yasaklamak bu kadar zormudur.

neyse p.tesi zaten sıkıcı bir gün birde ben sizin içinizi daraltmadan lütfen bir imza diyorum

onlarda bir can onlarada bi şans verelim yaşam haklarını ellerinden almayalım diyorum.

sevgiler

18 Ocak 2011 Salı

yüzük saat-kolye

arkadaşlar,

satışda olan ürünlerimin altına yorum bırakan arkadaşlarım oldu, hotmailden kendilerine mail çektim.
bu post un altına siparişlerinizi alabilirim. bana yildiz111@hotmail.com adresimden ulaşabilirsiniz.
sahibinden com. da satış açabilirim. paypal ile ödeme alabilirim:) daha ne diyim:)
ürünler taşlı olanlardan var (oda her renk den bir adet) diğerlerinden birer adetdir. ondan dolayı almak isteyenler bana biran önce dönerse normalindede satış yaptığım için sorun yaşamayalım:)

blogumda makyaj ürünlerine ne kadar meraklı olduğumu anlamışsınızdır 2 adet ürün alana makyaj malzemesi ufakda olsa bi hediyem olacak;)

sevgiler

12 Ocak 2011 Çarşamba

yüzük saat satışlara devam


buda diğer bi model birer tane var 15 lira:)

kolye saat:) isteyen


satıyorum dostum satıyorum :) 1 adetdir ve emsalleri içinde en ucuzudur;)
30 liradan veriyorum tek bir adettir. bana yildiz111@hotmail.com dan veya yorum olarak ulaşabilirsiniz.

bolll satışlarr;)

sevgiler

yüzük saat isteyen???


blogumda satışa başlıyorum ta ta ta taaaaaammmmmm:)

ekteki resimdeki yüzüklerden satıyorum adet fiyatı 15 liradır. almak isteyen arkadaşlar bana yildiz111@hotmail.com dan ulaşabilir yazının altına yorum bırakabilir. sınırlı sayıdadır önce gelen alır:) dermişim

sahibinden.com da satış açabilirim. bununla bitmeyecek satışlarım sırada kolye saatler var:) diğer yazıyı bekleyin anacım.
sevgiler , banada bolll satışlar

10 Ocak 2011 Pazartesi

oje bi hastalıkmı?oje istiyorummmmm


mavi oje hastalığım olduğu için böyle bi resim buldum:)
oje almak demeliydim :) oje almak benim için hastalık oldu bloglarını takip ettiğim sevgili oje bloggerları resim koyuyorlar aklım o ojelerde kalıyor:(

alix avien 163 dü sanırım acayip tatlı bi lacivert sonra khaki rengi sevilla nında var bu renk onlara takdım haa pardon bide claries mavi renkleri :) bebek mavi ayy nasıı tatlı:)


doğum günümde oje istedim abimden her zaman alırım dedi almadı yaa bana renk renk oje alın diyorum manyakmısın diyolar:D

oje yarışmalarına bayılıyorum katılaman duramıyorum bir sıra konad hastalığım tuttu almadan bu hastalığı yendim nasılmı viva nails ile onları bile yapıştırmakda üşenen ben konadı nasıl yapıcam dimi:))))))

haftasonu eminönü geçip şu leydi ojeleri arıcam :))) franken polish evde karışımla elde edilen ojelere deniyor sanırım şu haki rengini mint ile kahveyi karıştırıp yapamammı ??

her dışarı çıkışımda 1-2 oje alıp dönüyorum
e.l.f, n.y.x, flormar, pastel, alix avien, golden rose, cecile ojelerim var
pardon bir tane m.a.c (kristal kürecim mac yarışmasından kazanmıştım) birde givenchy (siyah prensesimin çekilişinden kazandım:))

işin manyak tarafı kurur diye açmıyorum bir ojeyi bitirip diğerine geçmek istiyorum ojelere karşıböyle manyakça bi korumam var.

şimdi söyleyin a dostlar ben hastamıyım sanki bi blogda oje almanın alışveriş hastalığının bi boyutu olduğunu okumuştum

oje delisiydi sanırım leydi kozmetik nbi koli oje göndermişti ayyy nasıııı bayıldım kıskandım:)) ağzımın suyu aktı o renk renk şekerlere:)

ojeeeeeeeeeeeeeeee istiyorummmmmmmmmmmm beni anlayan oje koliklerden yardım istiyorum:))))))))

edoşumdan hediye kazandım:) yuppi

valla ne yaptım ne ettim bir tane hediye kazandım:) Pieces marka sasta küpe kazananlarda benimde ismim var :D
hemen edoşuma mail attım küpedeki yıldız benmiyim diyine:) hızlı , enercik, tatlı edoşum sensin diye geri döndü

edoşum beni bloglarla tanışmama vesile olan , her okudukça yüzüme kocaman bi gülücük oluşmasını sağlayan dünyalar tatlısıdır. edi yi blog dünyasında tanımayan varmıdırki anlatıyorum.

edoşum tşk.ler takipdeyim yeni yarışmalarını dört gözle bekliyorum.

allahım bi sabah kalksam bende edi gibi pozitif olsam ne olurrrr:)


sevgiler

6 Ocak 2011 Perşembe

40 YAŞ ÜSTÜ 'Fitness' PROGRAMI

40 YAŞ ÜSTÜ 'Fitness' PROGRAMI



40 yaşa merdiven dayamış ya da üstüne çıkmışsanız, baslangıç olarak en iyisi hafiften alın. Deneyiminiz arttıkça hareketi hızlandırın.

Bazıları için ağır olabilir.



'Fitness' programınıza başlamadan önce doktorunuza mutlaka danışınız!!! Bu çok önemlidir.

Doktorunuz 'YAPABİLİRSİNİZ' yanıtını verdiyse





FAREYLE ASAGIYA iNiN.................


























İNİN... İNİN....















ŞiMDi YUKARI ÇIKIN....


( 3 KEZ TEKRARLAYIN )





Bugün için bu kadar yeterli. Afferin size...



Simdi bir şeyler atıştırabilirsiniz.



Afiyet olsun...:D:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

5 Ocak 2011 Çarşamba

kurban bayramında yedikule hayvan barınağı ziyareti ;)

bayramın birinci günü avrupa yakasına annemlere geçtik onlardan erken kalkıp yedikule barınağının yolunu tuttuk sora sora bulduk. bu bayram kurban kesmek veya kesecek kurumlara bağışda bulunmadım ufak tefek birşeyler aldımı (makarna, petibör bisküvi, süt) bi hayvan öleceğine korunmaya muhtaç olan birkaçının karnı doysun dedim.

gittiğimde saat 15.30 olmuş ve mama saati geldiğinden içeriye alınmadık:) çünkü yemek saati oludğundan hayvanlar tedirgin oluyormuş. başka bir zaman gideriz diye ısrar etmedik barınak çıkmaz bi yolda gibi düşünün barınağın kapısındadada kulubeler var ve bir sürü yavru köpek öyle tatlılarki büyükküçük bir sürü köpek etrafınızı sarıyor zaten hepsi kafa okşatma derdinde . öyle tatlılarki , herkese tavsiye ediyorum. hayvan sevmeyenler bile gidip içlerindeki o duyguyu ortaya çıkarsınlar diyorum . hayvan sevgisi olağanüstü. peluş yeleğimin ponponları çekiştirdi yavru köpişler
üstüme tırmandılar hele bitanesi uslu uslu kucağımda durdu öyle tatlıydıki al git işte keşke bahçeli bi evim olsa dedim hemen alırdım o tombiği.

Allah Meral Olcay Hanım'dan razı olsun çok acayip bi yürek , bi dahakine nevaleleri alıp yine gidicem bu sefer meral hanım ile tanışıcam :)
ogün bi TV programında rastladım okullar makarna kampanyası yapıp herkes bi makarna alıp toplanıp barınağa gidiyorlarmış süper dimi. keşke bir sürü hayvansever öğretmen olsa onlara aşılasa. ayy pis dokunma , yok pireleneceksin gibi sözler bilinç altına yerleşip hayvansevmez çocuklar yetiştiriyoruz :(

bu dünya onlarında dünyası paylaşmayı bilelim yardım edenlere deli gözüyle bakılan bir ülkedeyiz Allahım ne komik dimi?

benki çocukken bir arkadaşımın üstüme bi kedi yavrusu atmasıyla tırsmış yıllarca kedileri uzakdan görsem bile yol değiştirmiş birisiydim ben attım üzerimden bu korkuyu hepiniz atabilirsiniz.

birkaç resim eklemeye çalışıcam sizler için ama resimler evde şimdilik resimsiz okuyun :)

kimse beni takip etmiyor sanırım artık tek bir tanede olsa yorum göremiyorum:( neyse duygu sömürüsü yok 271 kişi olmuş geçen sene 18 ocakda blogumu açtığımda 1 tane için ne kadar sevindiğimi hatırlayayım dimi:)

sevgiler

4 Ocak 2011 Salı

viaport




yarabbim viaport Allahın dağında dersiniz ne vakit gitsek otoparkda yer bulamıyoruz. ilk adresim mango oluyor herkese tavsiye sanırım en ucuz mango:)

resimde gördüklerinizde trafik biraz açılsın diye kipadan aldıklarım:) fil e bayıldım yaş 40 ama halen aoyuncaklara sarılıp yatmayı severim. kalbim çocuk ne yapayım:) tabiki ojeler kipadan %50 indirimden diaderminleri aldım:)ha birde bimde 2.95 lik çoraplar her gidişimde 2 tane alıyorum alışkanlık yaptı:)

bir sonraki yazım k.bayramında gittiğim yedikule hayvan barınağı

sevgiler