12 Temmuz 2012 Perşembe

bugünlerde ben:)

yaz hava cehennem ve benim içimden birşey yapmak gelmiyor , elimde olsa bütün gün uyurum:) Allah dan çalıştığım yerde klimalı ama oda biraz abartık:) bu cehennem havada içerde kışlık şalla oturuyorum:)

bloglarda dolaşmak post hazırlamakdan daha kolay. benim gibi oje aşığı birisi yaklaşık 1 haftadır ojesiz dolaşıyorum. aklımdan neler geçiriyorum ama hiçbirisini yapmıyorum, yapamıyorum enerjim yok.

yeni blogları keşfe çıktım , moda bloglarında dolaşmak çok keyifli , makyaj bloglarında ise makyaj videolarını izlemeyi seviyorum. bi zamanlar keyifle seyrettiğim resimlerine videolarına doyamadığım just makeup vardı. eskisi gibi blogunu kullanmıyor:( büyük kayıp diyorum.

oje bloglarında benim için vazgeçilmezi emerald sparkled dır . bir insan bu kadarmı zevkli bu kadarmı yetenekli olur . en son ebruli ojelere bakıyorum birde kullandığı seriye bu seriden bunları nasıl bir araya getiriyor diyorum kesinlikle zevkli


aa nerden geldim beğendiğim blogları sıralamaya:) çok yakında Neutrogena çekilişi yapıcam;)

takipde kalırsanız sevinirim;)

birilerinin beni okuduğunu düşünmek inanın beni çok mutlu ediyor , özellikle minik notlar bırakılınca gözlerim ışıldıyor sormayın;)

sevgiler

5 yorum:

  1. Makyaj videoları benimde favorimdir.:D youtube da imkanım olduğunda hipnotize olmuş gibi seyrediyorum :D:D:D

    YanıtlaSil
  2. justmakeup blog işine başlama nedenim..keşke eskisi gibi yazmaya devam etse...

    YanıtlaSil
  3. aynen şizi bende :)

    evet ya nilgünüm niye yazmazlar ipeğin videolarını halen seyrederim

    YanıtlaSil
  4. seni taki etmek de çok keyifli.

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)