22 Aralık 2014 Pazartesi

Ahşap boyama rüyası

Kaç sene önceydi hatırlamıyorum ama en az bi dört senesi var hayalimdi birgün emekli olacak ve ilk iş ahşap boyamaya gidecektim:)

Öyleki ozamanlar sevdiğim resimleri renkli fotokopi ile basmış ve dosya arasına koymuşum.  Ancak geçen sene yakın bir kurs bulamadım ve mefruşat kursuna gittim. O kursa giderken oturduğum ilçenin kendi belediyesinin açtığı kurs reklamında ahşap boyamayı görünce geçen mayısda gidip ön kayıt yaptırmıştım.  Okullar açılmasıyla kurslarda açıldı ve ben bu rüya gibi hobinin sıcak kollarına kendimi bıraktım. 

İlk dersde kursa gelen hobi mağazalarından başlangıç seti ile ilk tepsimi boyadım ama o ne hayalimdeki gibi olmadı :) hayallerim okadar güzelki ilk dersde mucize bekleyen bu tezcanım devreye girmiş ve içimi bi korku salmıştı bile :( neyse eşimin telkinleri ile daha önümde uzun bir yol olduğu gerçeğine kendimi inandırdım. 

Allahım aklımda sürekli objeler ne yapsam nereye neyi uygulasam diye aklımda 40 tilki 40 nında kuyruğu birbirine değmiyor:))) bu seferde beni kursa gelen hobi mağazaları kesmemeye başladı . Tabi bilmiyorsunuz ne alacağınızı size bi set veriyorlar. acep bunun daha güzelini nerden bulurum daha ucuzu varmıdır diye internetden araştırmalar başlar:)))

Oturduğum yerde herşeyi bulamıyorsunuz özelliklede bu tür bir hobi dükkanı yok  en yakın yer için  bayağı bi yol yapacağıma elimin altındaki interneti kullanırım dimi :)))

Uzatmıcam devamı sonra gelecek , güzel bir site  arıyorsanız çok yakında size güzel bir alışveriş yazımı paylaşıyor olacağım:) 




4 yorum:

  1. Idee diye bir mağaza var yurtdışında, burada olsa kesin kendimi DIY'e verirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir mağaza , buradada çok güzel hobi marketler var bir sonraki yazımda birisinden bahsettim

      Sil
    2. İnternet adresi şu: https://www.idee-shop.com/shop/

      Boyalar, keçeler, şişler, yünler, bez çantalar, tahta kutular, tül keseler, renkli otlar, ipler, kağıtlar… ne ararsan var. Bu işlerle uğraşmama rağmen mağazaları gezerken çok eğlenmiştim. İmkan bulursan mutlaka gez.

      Sil

yorumun benim icin cok onemli;)